BGSupporters
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Сайтът на българските фенове

ИндексИндекс  ТърсенеТърсене  Последни снимкиПоследни снимки  Регистрирайте сеРегистрирайте се  Вход  

Ботев ще излезе като лидер срещу Бали

Go down 
+10
morkov4o_LokoGO
янтра гб
Klemenza
debi
1929
TALIBANA
r.h.
Berkov
Ultras_GO
Webmaster Vratza
14 posters
Иди на страница : Previous  1, 2, 3
АвторСъобщение
debi

debi

Брой мнения : 232
Registration date : 27.08.2006

Ботев ще излезе като лидер срещу Бали - Page 3 Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Ботев ще излезе като лидер срещу Бали   Ботев ще излезе като лидер срещу Бали - Page 3 EmptyНед Сеп 03, 2006 8:29 pm

Току що гледах репортаж от Дебелец и направо се шашнах такава успеваемост на нападателите на един отбор не бях виждал 6 атаки,6 удара,6 гола-5 зачетени и 1отменен несправедливо.Рангевол окъдето ритна от там вкара,вратаря на Бали беше просто смешен и добре че нямаше повече удари към него че резултата отиваше на двуцифрен.
Върнете се в началото Go down
Ultras_GO

Ultras_GO

Брой мнения : 220
Registration date : 25.08.2006

ПисанеЗаглавие: Re: Ботев ще излезе като лидер срещу Бали   Ботев ще излезе като лидер срещу Бали - Page 3 EmptyНед Сеп 03, 2006 8:38 pm

debi написа:
Току що гледах репортаж от Дебелец и направо се шашнах такава успеваемост на нападателите на един отбор не бях виждал 6 атаки,6 удара,6 гола-5 зачетени и 1отменен несправедливо.Рангевол окъдето ритна от там вкара,вратаря на Бали беше просто смешен и добре че нямаше повече удари към него че резултата отиваше на двуцифрен.

Вратаря беше наистина много смешен... нашия гледа ли го cheers
debi

debi

Брой мнения : 232
Registration date : 27.08.2006

ПисанеЗаглавие: Re: Ботев ще излезе като лидер срещу Бали   Ботев ще излезе като лидер срещу Бали - Page 3 EmptyНед Сеп 03, 2006 8:42 pm

Да,аха да ги изпуснете.
Ultras_GO

Ultras_GO

ПисанеЗаглавие: Re: Ботев ще излезе като лидер срещу Бали   Ботев ще излезе като лидер срещу Бали - Page 3 EmptyНед Сеп 03, 2006 8:45 pm

Пак пращат някви пИпИруди да свирят... оня му избива свирчока от ръката и ми се репчи ... страх да вдигне червен... смях... и като цяло оново съдииството клонеше към гостуващия отбор...
r.h.

r.h.

Брой мнения : 432
Registration date : 30.08.2006

ПисанеЗаглавие: Re: Ботев ще излезе като лидер срещу Бали   Ботев ще излезе като лидер срещу Бали - Page 3 EmptyНед Сеп 03, 2006 11:11 pm

Viola vt написа:
Ботев-Бали - Ботев (Враца) 2:5

0:1 Кунчев 19 д. за събаряне на Румен Рангелов
1:1 Румен Иванов 30
1:2 Румен Рангелов 36
1:3 Румен Рангелов 67
2:3 Иво Балъков 70
2:4 Румен Рангелов 74
2:5 Румен Рангелов 81
Basketball

Чудесно! Добра победа над сочените за основен конкурент Бали.
Напук на всички негативни изказвания преди мача!
Ботев пак показа, че вече е достатъчно обигран отбор за да смачка всеки отбор в тази група.
Показа го още пролетния полусезон когато мисля, че направихме 9 поредни победи и то отново някои от тях бяха с такива смазващи резултати в мачовете навън.
Румен Рангелов във втори мач показва класа и мисля, че вече можем да се похвалим с добър нападател, какъвто ни липсваше няколко сезона.

Определно добри новини за всички фенове на Ботев и мисля, че вече е време публиката да се завръща малко по малко.
http://www.botev-inside.hit.bg
Parmalat

Parmalat

Брой мнения : 157

ПисанеЗаглавие: Re: Ботев ще излезе като лидер срещу Бали   Ботев ще излезе като лидер срещу Бали - Page 3 EmptyПон Сеп 04, 2006 4:13 pm

Ultras_GO написа:
оня му избива свирчока от ръката и ми се репчи ... страх да вдигне червен... смях.....

Тоя дето се е репчил има право да прави така, защото това е най- добрия защитник в СЕВЕРОЗАПАДНАТА "В" група!! Христо Кирилов Laughing
Ultras_GO

Ultras_GO

ПисанеЗаглавие: Re: Ботев ще излезе като лидер срещу Бали   Ботев ще излезе като лидер срещу Бали - Page 3 EmptyПон Сеп 04, 2006 11:13 pm

Parmalat написа:
Ultras_GO написа:
оня му избива свирчока от ръката и ми се репчи ... страх да вдигне червен... смях.....

Тоя дето се е репчил има право да прави така, защото това е най- добрия защитник в СЕВЕРОЗАПАДНАТА "В" група!! Христо Кирилов Laughing
И като е "най-добрия" (от видяното немога се съглася) му подхожда на "класата" да се занимава единствено със съдията и да прави балтиии , е това определено е супер игра ... от такива по селата изобилства , от това футбола "печели" !
Parmalat

Parmalat

ПисанеЗаглавие: даа   Ботев ще излезе като лидер срещу Бали - Page 3 EmptyПон Сеп 04, 2006 11:33 pm

Ами ако не си запознат аз ще те усведомя, че капитана на даден отбор винаги има право да изрази мнение пред съдията за даден проблем от мача, разбира се ако не става дума за нарушение извършено от него или негов съотборник, защото това се нарича "разправия с рефера".
А аз мога да гарантирам, че репченето му пред съдията не е било от селяния, за каквото сигурно намекваш, а е имал право Exclamation
В това съм убеден, както съм сигурен, че сега е нощ, а не ден!!!

P.S. Защо те интересува футболист с номер 6? Сега не мога да ти кажа нищо, аз да не им знам номерта наизуст?! Мога да ти кажа в четвъртък, но ако ми кажеш на какъв пост е играл и как изглежда ще ти кажа кой е футболиста, а и повече детайли мога да дам Wink
Ultras_GO

Ultras_GO

ПисанеЗаглавие: Re: Ботев ще излезе като лидер срещу Бали   Ботев ще излезе като лидер срещу Бали - Page 3 EmptyПон Сеп 04, 2006 11:42 pm

Parmalat написа:
Ами ако не си запознат аз ще те усведомя, че капитана на даден отбор винаги има право да изрази мнение пред съдията за даден проблем от мача, разбира се ако не става дума за нарушение извършено от него или негов съотборник, защото това се нарича "разправия с рефера".
А аз мога да гарантирам, че репченето му пред съдията не е било от селяния, за каквото сигурно намекваш, а е имал право Exclamation
В това съм убеден, както съм сигурен, че сега е нощ, а не ден!!!

P.S. Защо те интересува футболист с номер 6? Сега не мога да ти кажа нищо, аз да не им знам номерта наизуст?! Мога да ти кажа в четвъртък, но ако ми кажеш на какъв пост е играл и как изглежда ще ти кажа кой е футболиста, а и повече детайли мога да дам Wink
Първо , това , че е капитан не му дава никакво право да избива свирката от ръцете на съдията , и второ недеи говори еи така без да си гледал мача.... на играча с номер 6 исках да му напръскам гъза със спрея за замръзяване ....
Parmalat

Parmalat

ПисанеЗаглавие: Re: Ботев ще излезе като лидер срещу Бали   Ботев ще излезе като лидер срещу Бали - Page 3 EmptyПон Сеп 04, 2006 11:51 pm

Ами като гледам и ти не си бил там да гледаш мача, а май си се взирал в задните части на футболистите, така излиза, освен ако не си от медицинския щаб на клуба.......
Ultras_GO

Ultras_GO

ПисанеЗаглавие: Re: Ботев ще излезе като лидер срещу Бали   Ботев ще излезе като лидер срещу Бали - Page 3 EmptyПон Сеп 04, 2006 11:52 pm

Таман се бяхме запътили в последните минути да излизаме да пием бира , тоя мангал сам падна , а се гърчи като червеи ... и рекох да помогна ама неръчи..
Parmalat

Parmalat

ПисанеЗаглавие: Re: Ботев ще излезе като лидер срещу Бали   Ботев ще излезе като лидер срещу Бали - Page 3 EmptyВто Сеп 05, 2006 12:01 am

Защо да е мангал? Ние нямаме нито един мургав футболист в отбора, пък камо ли мангал, май вече си бил под въздействие на някой спиртозен боклук като наливната ЗАГОРКА и си видял някой от вашите футболисти Laughing

0020
Ultras_GO

Ultras_GO

ПисанеЗаглавие: Re: Ботев ще излезе като лидер срещу Бали   Ботев ще излезе като лидер срещу Бали - Page 3 EmptyВто Сеп 05, 2006 8:40 am

Parmalat написа:
Защо да е мангал? Ние нямаме нито един мургав футболист в отбора, пък камо ли мангал, май вече си бил под въздействие на някой спиртозен боклук като наливната ЗАГОРКА и си видял някой от вашите футболисти Laughing

0020
Ти ако пиеш такива ефтини боклуци , аз не ! А за мургавите , явно толкова си познаваш отбора .
П.С. Смятам , че достатъчно се разливахме във форума на момчетата от Враца....
r.h.

r.h.

ПисанеЗаглавие: Re: Ботев ще излезе като лидер срещу Бали   Ботев ще излезе като лидер срещу Бали - Page 3 EmptyВто Сеп 05, 2006 1:30 pm

Ето статия от сайта на ТВ Враца във връзка с мача Ботев Бали - Ботев Вр:

Футболистите на ОФК “Ботев”-Враца разгромиха като гости с 5:2 тима на “Ботев-Бали”-Дебелец. Головата сметка за врачани откри Ивайло Кунчев. В 20-та минута Румен Рангелов бе съборен в наказателното поле и съдията посочи бялата точка. Кунчев не сгреши при изпълнението на 11-метровия наказателен удар и изведе ботевци напред в резултата. Десет минути по-късно домакините изравниха. Румен Иванов от границата на наказателното поле със силен удар в долния десен удар на врачанската врата реализира за 1:1. В 37-та минута след центриране от дясно на Емил Манолов Румен Рангелов с глава отново изведе врачани напред. При резултат 2:1 завърши първата част на мача. През вторите 45 минути ботевци отново бяха по-активния отбор на терена. В началото на втората част Емил Манолов отбеляза гол, но той бе отменен от главния съдия заради засада. В 64-та минута Румен Рангелов с удар в горния десен ъгъл покачи на 3:1. В 68-та минута Румен Иванов изпълнени пряк свободен удар от границата на наказателното поле, но ударът му бе избит от стража на врачани Юлиян Левашки. При добавката Иво Балъков от отбора на домакините намали на 3:2. В 74-та и 81-та минута след самостоятелни пробиви Румен Рангелов оформи крайният резултат 5:2 в полза на ОФК “Ботев”. Изключително добри изяви през целият мач имаше вратарят на ботевци Юлиян Левашаки.
След тази победа врачани се затвърдиха на първото място във временното класиране на Северозападната “В” аматьорска футболна група с пълен актив от 12 точки. В следващия кръг, който ще се играе на 7 септември отборът на ОФК “Ботев” приема на стадион “Христо Ботев” тима на “Миньор 2002”-Драганица. Двубоят започва от 17.00 часа. Главен съдия на мача ще бъде Венцислав Кознички.
loko_mz

loko_mz

Брой мнения : 164
Registration date : 29.08.2006

ПисанеЗаглавие: Re: Ботев ще излезе като лидер срещу Бали   Ботев ще излезе като лидер срещу Бали - Page 3 EmptyВто Сеп 05, 2006 2:37 pm

Браво на Ботев бе-както сте тръгнали-догодина Б група!:-)
УСПЕХ!
http://lokomezdra.free.bg
r.h.

r.h.

ПисанеЗаглавие: Re: Ботев ще излезе като лидер срещу Бали   Ботев ще излезе като лидер срещу Бали - Page 3 EmptyСря Сеп 06, 2006 2:02 am

Благодаря за пожеланията. Засега сме основния фаворит, но все пак е още рано да правим генерални заключения.

А какво става с Локо? Нещо май са го закъсали яко този сезон. Айде стягайте се, та да правим дерби догодина в Б група.
Готино е да отидеш на гостуване в Мездра. За 15 мин и билетче от 40 ст (в едната посока) си там. Все едно отивам в някой квартал на градско дерби. Smile
Gopeto

Gopeto

Брой мнения : 7
Registration date : 10.09.2006

ПисанеЗаглавие: Re: Ботев ще излезе като лидер срещу Бали   Ботев ще излезе като лидер срещу Бали - Page 3 EmptyПон Сеп 11, 2006 9:12 am

Ами пожелавам на локо мездра да остан в Б група наистина са почнали зле но да се надяваме че ще оцелеят
Sponsored content

ПисанеЗаглавие: Re: Ботев ще излезе като лидер срещу Бали   Ботев ще излезе като лидер срещу Бали - Page 3 Empty

Ботев ще излезе като лидер срещу Бали
Върнете се в началото 
Страница 3 от 3Иди на страница : Previous  1, 2, 3
 Similar topics
-

Права за този форум:Не Можете да отговаряте на темите
BGSupporters :: Български футбол :: "В" група :: Ботев (Враца)-
Идете на: