|
| Локомотив Г.О. - Янтра (Габрово) | |
|
+7Parmalat Webmaster Vratza LGfc янтра гб debi Berkov Ultras_GO 11 posters | |
Автор | Съобщение |
---|
Ultras_GO
Брой мнения : 220 Age : 92 Localisation : Горна Оряховица Registration date : 25.08.2006
| Заглавие: Re: Локомотив Г.О. - Янтра (Габрово) Пет Сеп 01, 2006 2:04 pm | |
| - Parmalat написа:
- Ultras_GO написа:
- Parmalat написа:
- 1929 написа:
- абе тия габрово са смешници бе
Може и да са смешници, но като влязат в Б група този сезон други ще тснат смешни..... Смешко ,вие ли ще влизате ако си фен на отбора на Янтра има едн неписано правило при тях в последните години , явно не си запознат !Виж класиранията за последните 6 -7 сезона в "Б" и "В" и ще разбереш за какво говоря ! Хаха, ти трябва да бъдеш избран за председател на "АСОЦИАЦИЯТА НА ДЪРВЕНИТЕ ФИЛОСОФИ" . Аз поне не съм тръгнал да те образвоам за историята на твоя клуб и за тенденциите в последните години, които са отчайващи и мога да ти кажа, че това нещо за което намекваш няма да се получи тази година, защото състава с който разполага клуба просто няма да има никакви проблеми да спечели 1-то място в групата, ако се играе честно и съдиите не ни разрежат. Не съм дървен философ , чикиджио ! Това , че просто наблюдавам какво се случва в групата си е отделен въпрос , не ме интересуват историите на останалите клубове , стига ми тая на моя любим отбор ! И ми е интересно как преценяваш състояните на отбора ви като не сте изиграли нито един по-сериозен двубои , а от началото на първенството са изминали ЕДВА 3-ри кръга . Изобщо гледал ли си oтборите на Ботев Враца и Дебелец ???? Понякога информацията oколо дръгите клубове е доста полезна , и като научиш тяхното състояни можеш да си правиш някакви изводи и оценки ! П.С. язък , че си фен на духовете | |
| | | янтра гб
Брой мнения : 98 Registration date : 30.08.2006
| Заглавие: Re: Локомотив Г.О. - Янтра (Габрово) Пет Сеп 01, 2006 2:29 pm | |
| | |
| | | янтра гб
| Заглавие: Re: Локомотив Г.О. - Янтра (Габрово) Пет Сеп 01, 2006 2:31 pm | |
| - StreeT_HunteR написа:
- Внимавайте че от габрово пенсионерите ще дойдат и ще замярат с безалкохолно и семки.
тези "пенсионери" май яко ти бръкнаха в задника още имаш спомени | |
| | | StreeT_HunteR
Брой мнения : 145 Registration date : 29.08.2006
| | | | Ultras_GO
Брой мнения : 220 Age : 92 Localisation : Горна Оряховица Registration date : 25.08.2006
| | | | Parmalat
Брой мнения : 157 Localisation : Габрово Registration date : 30.08.2006
| Заглавие: Re: Локомотив Г.О. - Янтра (Габрово) Пет Сеп 01, 2006 3:07 pm | |
| - Ultras_GO написа:
- Parmalat написа:
- Ultras_GO написа:
- Parmalat написа:
- 1929 написа:
Може и да са смешници, но като влязат в Б група този сезон други ще тснат смешни..... Смешко ,вие ли ще влизате ако си фен на отбора на Янтра има едн неписано правило при тях в последните години , явно не си запознат !Виж класиранията за последните 6 -7 сезона в "Б" и "В" и ще разбереш за какво говоря ! Хаха, ти трябва да бъдеш избран за председател на "АСОЦИАЦИЯТА НА ДЪРВЕНИТЕ ФИЛОСОФИ" . Аз поне не съм тръгнал да те образвоам за историята на твоя клуб и за тенденциите в последните години, които са отчайващи и мога да ти кажа, че това нещо за което намекваш няма да се получи тази година, защото състава с който разполага клуба просто няма да има никакви проблеми да спечели 1-то място в групата, ако се играе честно и съдиите не ни разрежат. Не съм дървен философ , чикиджио ! Това , че просто наблюдавам какво се случва в групата си е отделен въпрос , не ме интересуват историите на останалите клубове , стига ми тая на моя любим отбор ! И ми е интересно как преценяваш състояните на отбора ви като не сте изиграли нито един по-сериозен двубои , а от началото на първенството са изминали ЕДВА 3-ри кръга . Изобщо гледал ли си oтборите на Ботев Враца и Дебелец ???? Понякога информацията oколо дръгите клубове е доста полезна , и като научиш тяхното състояни можеш да си правиш някакви изводи и оценки ! П.С. язък , че си фен на духовете Разбира се, имам много добра представа от съставите на конкурентните отбори, осебено на Бали, които събират опитни футболисти от Етър, благодарение на парите които раздава ръководството, начело с брата на Краси Балъков и още 1 бизесмен. Въпреки това отбора като цяло е с посредствени футболисти и само Румен Иванов като че ли става за нещо. Има и още 2-3 добри футболисти но определено този състав ще разчита на купуване на мачове и съдии отколкото на някакви футболни качества..... П.С. Естествено, че ще съм фен на дуковете, да няма да симпатизирам на Милан и Ювентус(както масовата общественост), които доказаьа, че мястото им е в "СЕРИЯ Ц" | |
| | | GARVAN
Брой мнения : 52 Localisation : В.Т.(временно Шопия) Registration date : 29.08.2006
| Заглавие: Re: Локомотив Г.О. - Янтра (Габрово) Пет Сеп 01, 2006 3:14 pm | |
| Не ги знам на какво ще разчитат, ама май са по силни и от Янтра и от Локо. | |
| | | Ultras_GO
| Заглавие: Re: Локомотив Г.О. - Янтра (Габрово) Пет Сеп 01, 2006 3:19 pm | |
| - Parmalat написа:
- Ultras_GO написа:
- Parmalat написа:
- Ultras_GO написа:
- Parmalat написа:
- 1929 написа:
Може и да са смешници, но като влязат в Б група този сезон други ще тснат смешни..... Смешко ,вие ли ще влизате ако си фен на отбора на Янтра има едн неписано правило при тях в последните години , явно не си запознат !Виж класиранията за последните 6 -7 сезона в "Б" и "В" и ще разбереш за какво говоря ! Хаха, ти трябва да бъдеш избран за председател на "АСОЦИАЦИЯТА НА ДЪРВЕНИТЕ ФИЛОСОФИ" . Аз поне не съм тръгнал да те образвоам за историята на твоя клуб и за тенденциите в последните години, които са отчайващи и мога да ти кажа, че това нещо за което намекваш няма да се получи тази година, защото състава с който разполага клуба просто няма да има никакви проблеми да спечели 1-то място в групата, ако се играе честно и съдиите не ни разрежат. Не съм дървен философ , чикиджио ! Това , че просто наблюдавам какво се случва в групата си е отделен въпрос , не ме интересуват историите на останалите клубове , стига ми тая на моя любим отбор ! И ми е интересно как преценяваш състояните на отбора ви като не сте изиграли нито един по-сериозен двубои , а от началото на първенството са изминали ЕДВА 3-ри кръга . Изобщо гледал ли си oтборите на Ботев Враца и Дебелец ???? Понякога информацията oколо дръгите клубове е доста полезна , и като научиш тяхното състояни можеш да си правиш някакви изводи и оценки ! П.С. язък , че си фен на духовете Разбира се, имам много добра представа от съставите на конкурентните отбори, осебено на Бали, които събират опитни футболисти от Етър, благодарение на парите които раздава ръководството, начело с брата на Краси Балъков и още 1 бизесмен. Въпреки това отбора като цяло е с посредствени футболисти и само Румен Иванов като че ли става за нещо. Има и още 2-3 добри футболисти но определено този състав ще разчита на купуване на мачове и съдии отколкото на някакви футболни качества.....
П.С. Естествено, че ще съм фен на дуковете, да няма да симпатизирам на Милан и Ювентус(както масовата общественост), които доказаьа, че мястото им е в "СЕРИЯ Ц" Гледал ли си ги ? | |
| | | Parmalat
| Заглавие: Re: Локомотив Г.О. - Янтра (Габрово) Пет Сеп 01, 2006 4:12 pm | |
| Ами да, неотдавна гледах Ботев- Бали на някаква контрола във Килифарево с местния отбор, а Враца не съм ги гледал, но знам че са обигран състав, който в сравнение с миналата година не е претърпял особени проблеми, защото състава и без това е млад и надежден и е нямало смисълда се разбива гръбнака на отбора. | |
| | | Ultras_GO
| Заглавие: Re: Локомотив Г.О. - Янтра (Габрово) Пет Сеп 01, 2006 4:14 pm | |
| | |
| | | debi
Брой мнения : 232 Registration date : 27.08.2006
| Заглавие: Re: Локомотив Г.О. - Янтра (Габрово) Пет Сеп 01, 2006 7:51 pm | |
| - Parmalat написа:
- Ами да, неотдавна гледах Ботев- Бали на някаква контрола във Килифарево с местния отбор, а Враца не съм ги гледал, но знам че са обигран състав, който в сравнение с миналата година не е претърпял особени проблеми, защото състава и без това е млад и надежден и е нямало смисълда се разбива гръбнака на отбора.
остови тази контрола тя беше първата за сезона-сега отборът изглежда по съвсем друг начин-имена като Арнаудов,Р.Иванов,Св. Василев,Нончев,Гошо Георгиев,Ст.Ангелов,Кязимов са опитни и доста можещи футболисти имащи доста мачове из А и Б групите-покрай тях младите като Петела,Ант.Балъков,Пенчев и т.н израстват от мач на мач и играят все по добре.Това подпълатено и със съдийският комфорт който си осигуряват може би ще ги вкара във Бгр. без проблеми.А и не се съмнявам че доката ще спазари доста отбори да играят във полза на Бали. | |
| | | Ultras_GO
| Заглавие: Re: Локомотив Г.О. - Янтра (Габрово) Пет Сеп 01, 2006 9:40 pm | |
| - debi написа:
- Parmalat написа:
- Ами да, неотдавна гледах Ботев- Бали на някаква контрола във Килифарево с местния отбор, а Враца не съм ги гледал, но знам че са обигран състав, който в сравнение с миналата година не е претърпял особени проблеми, защото състава и без това е млад и надежден и е нямало смисълда се разбива гръбнака на отбора.
остови тази контрола тя беше първата за сезона-сега отборът изглежда по съвсем друг начин-имена като Арнаудов,Р.Иванов,Св. Василев,Нончев,Гошо Георгиев,Ст.Ангелов,Кязимов са опитни и доста можещи футболисти имащи доста мачове из А и Б групите-покрай тях младите като Петела,Ант.Балъков,Пенчев и т.н израстват от мач на мач и играят все по добре.Това подпълатено и със съдийският комфорт който си осигуряват може би ще ги вкара във Бгр. без проблеми.А и не се съмнявам че доката ще спазари доста отбори да играят във полза на Бали. Какво да им обяснчваш... то се казва 1-2 пъти ... че и философ ме изкара , дай-боже и такъв някои ден ... | |
| | | Parmalat
| Заглавие: Re: Локомотив Г.О. - Янтра (Габрово) Пет Сеп 01, 2006 10:24 pm | |
| Ок, съвсем скоро ще има мач между Янтра и Бали и ще видим тези играчи, които ми ги изброи какво ще сътворят срещу нас Моето лично мнение е, че единствено Иванов, Нончев и Арнаудов могат да се сравняват с нас, единствения им шанс е ако купят съдиите, което ще е поредната грозна истина за нашия футбол, който откакто беше поет от Боби Михайлов не виждам да се е подобрил и с една идея, даже на по- зле отива | |
| | | Ultras_GO
| Заглавие: Re: Локомотив Г.О. - Янтра (Габрово) Пет Сеп 01, 2006 10:36 pm | |
| - Parmalat написа:
- Ок, съвсем скоро ще има мач между Янтра и Бали и ще видим тези играчи, които ми ги изброи какво ще сътворят срещу нас
Моето лично мнение е, че единствено Иванов, Нончев и Арнаудов могат да се сравняват с нас, единствения им шанс е ако купят съдиите, което ще е поредната грозна истина за нашия футбол, който откакто беше поет от Боби Михайлов не виждам да се е подобрил и с една идея, даже на по- зле отива Абе промениха се малко нещатата , клонят повече към добре ... още не се е стигнало до "В" | |
| | | Parmalat
| Заглавие: Re: Локомотив Г.О. - Янтра (Габрово) Пет Сеп 01, 2006 10:52 pm | |
| Ок, аз само ще ти кажа 3 отбора, които доказват, че нещата всъщност не вървят на добре. Сигурен съм, че ще се сетиш за доводите ми да ги напиша!! ЧЕРНОМРЕЦ 919, Нафтекс(Поморие), Вихър Горубляне Коментар | |
| | | Ultras_GO
| Заглавие: Re: Локомотив Г.О. - Янтра (Габрово) Пет Сеп 01, 2006 11:43 pm | |
| Този проблем си е хроничен , там дори и съда непомага , че бфс-то... | |
| | | LGfc
Брой мнения : 9 Registration date : 30.08.2006
| Заглавие: Re: Локомотив Г.О. - Янтра (Габрово) Съб Сеп 02, 2006 1:42 am | |
| fenchetata ot tyrnovo mn ste se razinteresuvali ot otborcheto ot debelts ,da nqma da mu stavate fenove na nego , a za teq ot gabrovo dobre,che sa teq forumi da znam , che izobshto ima hora koito im puka za otbora na Qntra li chardafon li e .. | |
| | | Berkov
Брой мнения : 97 Registration date : 25.08.2006
| Заглавие: Re: Локомотив Г.О. - Янтра (Габрово) Нед Сеп 03, 2006 6:31 pm | |
| aide gabrovo go izduhaha,stana dobur ma4 otnovo s mnogo golove,na poluvremeto rezultata be6e 2-0 Loko,no vapreki 4e gabrovci izravniha sled nelepi gre6ki na vratarq ni,na6ite pobediha s 3-2 | |
| | | Webmaster Vratza
Брой мнения : 226 Localisation : Groningen, Nederland Registration date : 30.08.2006
| Заглавие: Re: Локомотив Г.О. - Янтра (Габрово) Нед Сеп 03, 2006 7:23 pm | |
| Bravo be, biete edin ot osnovnite ni konkurenti!!! | |
| | | Ultras_GO
| Заглавие: Re: Локомотив Г.О. - Янтра (Габрово) Нед Сеп 03, 2006 7:26 pm | |
| Страхотен мач... въпреки , че вратаря пак.... неочаквах стоянчо да направи такива грешки , но... това е добре все пак , че конкуренцията се вдигна... пантерата добри спасявания ... заслужи си прякора.... а за циганите от габрово какво да кажа... с тези пенсионери , накъде.... някви бегли опити за технична игра.... като цяло големи дървета отглеждате.... за съдията не ми се говори... то не бе спорене , то не бе чудо... поне 2 червени картона трябваше да отнесат.... и тези прогнози от типЪ 0:3 си ги носете на село ! | |
| | | Ultras_GO
| Заглавие: Re: Локомотив Г.О. - Янтра (Габрово) Пон Сеп 04, 2006 10:01 am | |
| Ето , пармалатчо , внесох ред , така доволен ли си? Светни ме малко за Горна Оряховица , също така и за играча с номер 6 , за пенсионерите в отбора , за "прекрасната" ви игра със съдията ....и малко, за да "не се мислим за шампиони" | |
| | | TheGunner
Брой мнения : 4 Registration date : 29.08.2006
| Заглавие: Re: Локомотив Г.О. - Янтра (Габрово) Пон Сеп 04, 2006 11:49 am | |
| Съжелявам , че стоях само едно полувреме, но изникна работа и трябваше да тръгна! Незнам тия как са стигнали до изравняване, щото вратарчето ни направи добър мач поне първото полувреме, но незнам габровци закъде се ИЗХВЪРЛЯТЕ !!!! | |
| | | янтра гб
| Заглавие: Re: Локомотив Г.О. - Янтра (Габрово) Пон Сеп 04, 2006 2:13 pm | |
| - Ultras_GO написа:
- Страхотен мач... въпреки , че вратаря пак.... неочаквах стоянчо да направи такива грешки , но... това е добре все пак , че конкуренцията се вдигна... пантерата добри спасявания ... заслужи си прякора.... а за циганите от габрово какво да кажа... с тези пенсионери , накъде.... някви бегли опити за технична игра.... като цяло големи дървета отглеждате.... за съдията не ми се говори... то не бе спорене , то не бе чудо... поне 2 червени картона трябваше да отнесат.... и тези прогнози от типЪ 0:3 си ги носете на село !
ТИПИЧНО МНЕНИЕ ЗА ОЛИГОФРЕНА! ИНАЧЕ ЗА МАЧА РАЗБРАХ, ЧЕ БИЛ РАВНОСТЕН И СЛЕД КАТО СТЕ БИЛИ МОГА ДА КАЖА САМО ЕДНО - ЧЕСТИТО! | |
| | | Ultras_GO
| Заглавие: Re: Локомотив Г.О. - Янтра (Габрово) Пон Сеп 04, 2006 2:30 pm | |
| Еи пумияр , тука е лесно да се дръфчиш , нали? | |
| | | янтра гб
| Заглавие: Re: Локомотив Г.О. - Янтра (Габрово) Пон Сеп 04, 2006 2:48 pm | |
| - Ultras_GO написа:
- Еи пумияр , тука е лесно да се дръфчиш , нали?
ПРЕДЛАГАМ ДА МЕ ОБИЖДАШ НА ПМ, ЧЕ ОМРЪЗНАХМЕ НА ХОРАТА | |
| | | Sponsored content
| Заглавие: Re: Локомотив Г.О. - Янтра (Габрово) | |
| |
| | | | Локомотив Г.О. - Янтра (Габрово) | |
|
Similar topics | |
|
Similar topics | |
| |
| Права за този форум: | Не Можете да отговаряте на темите
| |