BGSupporters
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Сайтът на българските фенове

ИндексИндекс  ТърсенеТърсене  Последни снимкиПоследни снимки  Регистрирайте сеРегистрирайте се  Вход  

Локомотив Г.О. - Янтра (Габрово)

Go down 
+7
Parmalat
Webmaster Vratza
LGfc
янтра гб
debi
Berkov
Ultras_GO
11 posters
Иди на страница : Previous  1, 2, 3  Next
АвторСъобщение
Ultras_GO

Ultras_GO

Брой мнения : 220
Registration date : 25.08.2006

Локомотив Г.О. - Янтра (Габрово) - Page 2 Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Локомотив Г.О. - Янтра (Габрово)   Локомотив Г.О. - Янтра (Габрово) - Page 2 EmptyПет Сеп 01, 2006 2:04 pm

Parmalat написа:
Ultras_GO написа:
Parmalat написа:
1929 написа:
абе тия габрово са смешници бе

Може и да са смешници, но като влязат в Б група този сезон други ще тснат смешни.....
Смешко ,вие ли ще влизате lol! ако си фен на отбора на Янтра има едн неписано правило при тях в последните години , явно не си запознат !Виж класиранията за последните 6 -7 сезона в "Б" и "В" и ще разбереш за какво говоря !

Хаха, ти трябва да бъдеш избран за председател на "АСОЦИАЦИЯТА НА ДЪРВЕНИТЕ ФИЛОСОФИ" . Аз поне не съм тръгнал да те образвоам за историята на твоя клуб и за тенденциите в последните години, които са отчайващи и мога да ти кажа, че това нещо за което намекваш няма да се получи тази година, защото състава с който разполага клуба просто няма да има никакви проблеми да спечели 1-то място в групата, ако се играе честно и съдиите не ни разрежат.
Не съм дървен философ , чикиджио ! Това , че просто наблюдавам какво се случва в групата си е отделен въпрос , не ме интересуват историите на останалите клубове , стига ми тая на моя любим отбор ! И ми е интересно как преценяваш състояните на отбора ви като не сте изиграли нито един по-сериозен двубои , а от началото на първенството са изминали ЕДВА 3-ри кръга . Изобщо гледал ли си oтборите на Ботев Враца и Дебелец ???? Понякога информацията oколо дръгите клубове е доста полезна , и като научиш тяхното състояни можеш да си правиш някакви изводи и оценки !
П.С. язък , че си фен на духовете abd
Върнете се в началото Go down
янтра гб

янтра гб

Брой мнения : 98
Registration date : 30.08.2006

ПисанеЗаглавие: Re: Локомотив Г.О. - Янтра (Габрово)   Локомотив Г.О. - Янтра (Габрово) - Page 2 EmptyПет Сеп 01, 2006 2:29 pm

eй Ultras_GO като вземеш да обиждаш ставаш банален. в университета не ви ли учат на обноски, или ти вече си изпуснат Mad ако намекваш, че сме "асансьор", то по-добре една год в б и една във в гр. от колкото 10 години аматьори и една - кръводарители clown clown clown
янтра гб

янтра гб

ПисанеЗаглавие: Re: Локомотив Г.О. - Янтра (Габрово)   Локомотив Г.О. - Янтра (Габрово) - Page 2 EmptyПет Сеп 01, 2006 2:31 pm

StreeT_HunteR написа:
Внимавайте че от габрово пенсионерите ще дойдат и ще замярат с безалкохолно и семки.

тези "пенсионери" май яко ти бръкнаха в задника Twisted Evil още имаш спомени scratch
StreeT_HunteR

StreeT_HunteR

Брой мнения : 145
Registration date : 29.08.2006

ПисанеЗаглавие: Re: Локомотив Г.О. - Янтра (Габрово)   Локомотив Г.О. - Янтра (Габрово) - Page 2 EmptyПет Сеп 01, 2006 2:38 pm

янтра гб написа:
StreeT_HunteR написа:
Внимавайте че от габрово пенсионерите ще дойдат и ще замярат с безалкохолно и семки.

тези "пенсионери" май яко ти бръкнаха в задника Twisted Evil още имаш спомени scratch

Не те имат спомени от нас хубаво че полицията ви дойде на време иначе.... и а не ме занивай с глупости ся че тфа си е друг форум и да не се флууди за излишни работи!
http://www.hebarfans.hit.bg
Ultras_GO

Ultras_GO

ПисанеЗаглавие: Re: Локомотив Г.О. - Янтра (Габрово)   Локомотив Г.О. - Янтра (Габрово) - Page 2 EmptyПет Сеп 01, 2006 2:47 pm

StreeT_HunteR написа:
янтра гб написа:
StreeT_HunteR написа:

Не те имат спомени от нас хубаво че полицията ви дойде на време иначе.... и а не ме занивай с глупости ся че тфа си е друг форум и да не се флууди за излишни работи!
Че ти на това псувня ли викаш , аз го използвам за обръщение към вас , форум фанс !
Parmalat

Parmalat

Брой мнения : 157

ПисанеЗаглавие: Re: Локомотив Г.О. - Янтра (Габрово)   Локомотив Г.О. - Янтра (Габрово) - Page 2 EmptyПет Сеп 01, 2006 3:07 pm

Ultras_GO написа:
Parmalat написа:
Ultras_GO написа:
Parmalat написа:
1929 написа:

Може и да са смешници, но като влязат в Б група този сезон други ще тснат смешни.....
Смешко ,вие ли ще влизате lol! ако си фен на отбора на Янтра има едн неписано правило при тях в последните години , явно не си запознат !Виж класиранията за последните 6 -7 сезона в "Б" и "В" и ще разбереш за какво говоря !

Хаха, ти трябва да бъдеш избран за председател на "АСОЦИАЦИЯТА НА ДЪРВЕНИТЕ ФИЛОСОФИ" . Аз поне не съм тръгнал да те образвоам за историята на твоя клуб и за тенденциите в последните години, които са отчайващи и мога да ти кажа, че това нещо за което намекваш няма да се получи тази година, защото състава с който разполага клуба просто няма да има никакви проблеми да спечели 1-то място в групата, ако се играе честно и съдиите не ни разрежат.
Не съм дървен философ , чикиджио ! Това , че просто наблюдавам какво се случва в групата си е отделен въпрос , не ме интересуват историите на останалите клубове , стига ми тая на моя любим отбор ! И ми е интересно как преценяваш състояните на отбора ви като не сте изиграли нито един по-сериозен двубои , а от началото на първенството са изминали ЕДВА 3-ри кръга . Изобщо гледал ли си oтборите на Ботев Враца и Дебелец ???? Понякога информацията oколо дръгите клубове е доста полезна , и като научиш тяхното състояни можеш да си правиш някакви изводи и оценки !

Разбира се, имам много добра представа от съставите на конкурентните отбори, осебено на Бали, които събират опитни футболисти от Етър, благодарение на парите които раздава ръководството, начело с брата на Краси Балъков и още 1 бизесмен. Въпреки това отбора като цяло е с посредствени футболисти и само Румен Иванов като че ли става за нещо. Има и още 2-3 добри футболисти но определено този състав ще разчита на купуване на мачове и съдии отколкото на някакви футболни качества.....

П.С. Естествено, че ще съм фен на дуковете, да няма да симпатизирам на Милан и Ювентус(както масовата общественост), които доказаьа, че мястото им е в "СЕРИЯ Ц" abd
GARVAN

GARVAN

Брой мнения : 52

ПисанеЗаглавие: Re: Локомотив Г.О. - Янтра (Габрово)   Локомотив Г.О. - Янтра (Габрово) - Page 2 EmptyПет Сеп 01, 2006 3:14 pm

Не ги знам на какво ще разчитат, ама май са по силни и от Янтра и от Локо.
Ultras_GO

Ultras_GO

ПисанеЗаглавие: Re: Локомотив Г.О. - Янтра (Габрово)   Локомотив Г.О. - Янтра (Габрово) - Page 2 EmptyПет Сеп 01, 2006 3:19 pm

Parmalat написа:
Ultras_GO написа:
Parmalat написа:
Ultras_GO написа:
Parmalat написа:
1929 написа:

Разбира се, имам много добра представа от съставите на конкурентните отбори, осебено на Бали, които събират опитни футболисти от Етър, благодарение на парите които раздава ръководството, начело с брата на Краси Балъков и още 1 бизесмен. Въпреки това отбора като цяло е с посредствени футболисти и само Румен Иванов като че ли става за нещо. Има и още 2-3 добри футболисти но определено този състав ще разчита на купуване на мачове и съдии отколкото на някакви футболни качества.....

П.С. Естествено, че ще съм фен на дуковете, да няма да симпатизирам на Милан и Ювентус(както масовата общественост), които доказаьа, че мястото им е в "СЕРИЯ Ц" abd
Гледал ли си ги ?
Parmalat

Parmalat

ПисанеЗаглавие: Re: Локомотив Г.О. - Янтра (Габрово)   Локомотив Г.О. - Янтра (Габрово) - Page 2 EmptyПет Сеп 01, 2006 4:12 pm

Ами да, неотдавна гледах Ботев- Бали на някаква контрола във Килифарево с местния отбор, а Враца не съм ги гледал, но знам че са обигран състав, който в сравнение с миналата година не е претърпял особени проблеми, защото състава и без това е млад и надежден и е нямало смисълда се разбива гръбнака на отбора.
Ultras_GO

Ultras_GO

ПисанеЗаглавие: Re: Локомотив Г.О. - Янтра (Габрово)   Локомотив Г.О. - Янтра (Габрово) - Page 2 EmptyПет Сеп 01, 2006 4:14 pm

мхм.. добре , добре ...
debi

debi

Брой мнения : 232
Registration date : 27.08.2006

ПисанеЗаглавие: Re: Локомотив Г.О. - Янтра (Габрово)   Локомотив Г.О. - Янтра (Габрово) - Page 2 EmptyПет Сеп 01, 2006 7:51 pm

Parmalat написа:
Ами да, неотдавна гледах Ботев- Бали на някаква контрола във Килифарево с местния отбор, а Враца не съм ги гледал, но знам че са обигран състав, който в сравнение с миналата година не е претърпял особени проблеми, защото състава и без това е млад и надежден и е нямало смисълда се разбива гръбнака на отбора.
остови тази контрола тя беше първата за сезона-сега отборът изглежда по съвсем друг начин-имена като Арнаудов,Р.Иванов,Св. Василев,Нончев,Гошо Георгиев,Ст.Ангелов,Кязимов са опитни и доста можещи футболисти имащи доста мачове из А и Б групите-покрай тях младите като Петела,Ант.Балъков,Пенчев и т.н израстват от мач на мач и играят все по добре.Това подпълатено и със съдийският комфорт който си осигуряват може би ще ги вкара във Бгр. без проблеми.А и не се съмнявам че доката ще спазари доста отбори да играят във полза на Бали.
Ultras_GO

Ultras_GO

ПисанеЗаглавие: Re: Локомотив Г.О. - Янтра (Габрово)   Локомотив Г.О. - Янтра (Габрово) - Page 2 EmptyПет Сеп 01, 2006 9:40 pm

debi написа:
Parmalat написа:
остови тази контрола тя беше първата за сезона-сега отборът изглежда по съвсем друг начин-имена като Арнаудов,Р.Иванов,Св. Василев,Нончев,Гошо Георгиев,Ст.Ангелов,Кязимов са опитни и доста можещи футболисти имащи доста мачове из А и Б групите-покрай тях младите като Петела,Ант.Балъков,Пенчев и т.н израстват от мач на мач и играят все по добре.Това подпълатено и със съдийският комфорт който си осигуряват може би ще ги вкара във Бгр. без проблеми.А и не се съмнявам че доката ще спазари доста отбори да играят във полза на Бали.
Какво да им обяснчваш... то се казва 1-2 пъти ... че и философ ме изкара , дай-боже и такъв някои ден ... study
Parmalat

Parmalat

ПисанеЗаглавие: Re: Локомотив Г.О. - Янтра (Габрово)   Локомотив Г.О. - Янтра (Габрово) - Page 2 EmptyПет Сеп 01, 2006 10:24 pm

Ок, съвсем скоро ще има мач между Янтра и Бали и ще видим тези играчи, които ми ги изброи какво ще сътворят срещу нас Wink
Моето лично мнение е, че единствено Иванов, Нончев и Арнаудов могат да се сравняват с нас, единствения им шанс е ако купят съдиите, което ще е поредната грозна истина за нашия футбол, който откакто беше поет от Боби Михайлов не виждам да се е подобрил и с една идея, даже на по- зле отива Sad
Ultras_GO

Ultras_GO

ПисанеЗаглавие: Re: Локомотив Г.О. - Янтра (Габрово)   Локомотив Г.О. - Янтра (Габрово) - Page 2 EmptyПет Сеп 01, 2006 10:36 pm

Parmalat написа:
Ок, съвсем скоро ще има мач между Янтра и Бали и ще видим тези играчи, които ми ги изброи какво ще сътворят срещу нас Wink
Моето лично мнение е, че единствено Иванов, Нончев и Арнаудов могат да се сравняват с нас, единствения им шанс е ако купят съдиите, което ще е поредната грозна истина за нашия футбол, който откакто беше поет от Боби Михайлов не виждам да се е подобрил и с една идея, даже на по- зле отива Sad
Абе промениха се малко нещатата , клонят повече към добре ... още не се е стигнало до "В"
Parmalat

Parmalat

ПисанеЗаглавие: Re: Локомотив Г.О. - Янтра (Габрово)   Локомотив Г.О. - Янтра (Габрово) - Page 2 EmptyПет Сеп 01, 2006 10:52 pm

Ок, аз само ще ти кажа 3 отбора, които доказват, че нещата всъщност не вървят на добре. Сигурен съм, че ще се сетиш за доводите ми да ги напиша!!

ЧЕРНОМРЕЦ 919, Нафтекс(Поморие), Вихър Горубляне Smile
Коментар Question
Ultras_GO

Ultras_GO

ПисанеЗаглавие: Re: Локомотив Г.О. - Янтра (Габрово)   Локомотив Г.О. - Янтра (Габрово) - Page 2 EmptyПет Сеп 01, 2006 11:43 pm

Този проблем си е хроничен , там дори и съда непомага , че бфс-то...
LGfc

LGfc

Брой мнения : 9

ПисанеЗаглавие: Re: Локомотив Г.О. - Янтра (Габрово)   Локомотив Г.О. - Янтра (Габрово) - Page 2 EmptyСъб Сеп 02, 2006 1:42 am

fenchetata ot tyrnovo mn ste se razinteresuvali ot otborcheto ot debelts ,da nqma da mu stavate fenove na nego , a za teq ot gabrovo dobre,che sa teq forumi da znam , che izobshto ima hora koito im puka za otbora na Qntra li chardafon li e ..
Berkov

Berkov

Брой мнения : 97

ПисанеЗаглавие: Re: Локомотив Г.О. - Янтра (Габрово)   Локомотив Г.О. - Янтра (Габрово) - Page 2 EmptyНед Сеп 03, 2006 6:31 pm

aide gabrovo go izduhaha,stana dobur ma4 otnovo s mnogo golove,na poluvremeto rezultata be6e 2-0 Loko,no vapreki 4e gabrovci izravniha sled nelepi gre6ki na vratarq ni,na6ite pobediha s 3-2 cheers
Webmaster Vratza

Webmaster Vratza

Брой мнения : 226

ПисанеЗаглавие: Re: Локомотив Г.О. - Янтра (Габрово)   Локомотив Г.О. - Янтра (Габрово) - Page 2 EmptyНед Сеп 03, 2006 7:23 pm

Bravo be, biete edin ot osnovnite ni konkurenti!!!
http://www.botev1921.com
Ultras_GO

Ultras_GO

ПисанеЗаглавие: Re: Локомотив Г.О. - Янтра (Габрово)   Локомотив Г.О. - Янтра (Габрово) - Page 2 EmptyНед Сеп 03, 2006 7:26 pm

Страхотен мач... въпреки , че вратаря пак.... неочаквах стоянчо да направи такива грешки , но... това е добре все пак , че конкуренцията се вдигна... пантерата добри спасявания ... заслужи си прякора.... а за циганите от габрово какво да кажа... с тези пенсионери , накъде.... някви бегли опити за технична игра.... като цяло големи дървета отглеждате.... за съдията не ми се говори... то не бе спорене , то не бе чудо... поне 2 червени картона трябваше да отнесат.... и тези прогнози от типЪ 0:3 си ги носете на село !
Ultras_GO

Ultras_GO

ПисанеЗаглавие: Re: Локомотив Г.О. - Янтра (Габрово)   Локомотив Г.О. - Янтра (Габрово) - Page 2 EmptyПон Сеп 04, 2006 10:01 am

Ето , пармалатчо , внесох ред , така доволен ли си? Светни ме малко за Горна Оряховица , също така и за играча с номер 6 , за пенсионерите в отбора , за "прекрасната" ви игра със съдията ....и малко, за да "не се мислим за шампиони" lol!
TheGunner

TheGunner

Брой мнения : 4

ПисанеЗаглавие: Re: Локомотив Г.О. - Янтра (Габрово)   Локомотив Г.О. - Янтра (Габрово) - Page 2 EmptyПон Сеп 04, 2006 11:49 am

Съжелявам , че стоях само едно полувреме, но изникна работа и трябваше да тръгна! Незнам тия как са стигнали до изравняване, щото вратарчето ни направи добър мач поне първото полувреме, но незнам габровци закъде се ИЗХВЪРЛЯТЕ !!!! 0006
янтра гб

янтра гб

ПисанеЗаглавие: Re: Локомотив Г.О. - Янтра (Габрово)   Локомотив Г.О. - Янтра (Габрово) - Page 2 EmptyПон Сеп 04, 2006 2:13 pm

Ultras_GO написа:
Страхотен мач... въпреки , че вратаря пак.... неочаквах стоянчо да направи такива грешки , но... това е добре все пак , че конкуренцията се вдигна... пантерата добри спасявания ... заслужи си прякора.... а за циганите от габрово какво да кажа... с тези пенсионери , накъде.... някви бегли опити за технична игра.... като цяло големи дървета отглеждате.... за съдията не ми се говори... то не бе спорене , то не бе чудо... поне 2 червени картона трябваше да отнесат.... и тези прогнози от типЪ 0:3 си ги носете на село !

ТИПИЧНО МНЕНИЕ ЗА ОЛИГОФРЕНА! ИНАЧЕ ЗА МАЧА РАЗБРАХ, ЧЕ БИЛ РАВНОСТЕН И СЛЕД КАТО СТЕ БИЛИ МОГА ДА КАЖА САМО ЕДНО - ЧЕСТИТО!
Ultras_GO

Ultras_GO

ПисанеЗаглавие: Re: Локомотив Г.О. - Янтра (Габрово)   Локомотив Г.О. - Янтра (Габрово) - Page 2 EmptyПон Сеп 04, 2006 2:30 pm

Еи пумияр , тука е лесно да се дръфчиш , нали?
янтра гб

янтра гб

ПисанеЗаглавие: Re: Локомотив Г.О. - Янтра (Габрово)   Локомотив Г.О. - Янтра (Габрово) - Page 2 EmptyПон Сеп 04, 2006 2:48 pm

Ultras_GO написа:
Еи пумияр , тука е лесно да се дръфчиш , нали?

ПРЕДЛАГАМ ДА МЕ ОБИЖДАШ НА ПМ, ЧЕ ОМРЪЗНАХМЕ НА ХОРАТА scene
Sponsored content

ПисанеЗаглавие: Re: Локомотив Г.О. - Янтра (Габрово)   Локомотив Г.О. - Янтра (Габрово) - Page 2 Empty

Локомотив Г.О. - Янтра (Габрово)
Върнете се в началото 
Страница 2 от 3Иди на страница : Previous  1, 2, 3  Next
 Similar topics
-

Права за този форум:Не Можете да отговаряте на темите
BGSupporters :: Български футбол :: "В" група :: Локомотив (Горна Оряховица)-
Идете на: