kyynadd Admin
Брой мнения : 219 Registration date : 23.08.2006
| Заглавие: Re: Българските градове Пет Окт 20, 2006 10:33 pm | |
| - r.h. написа:
- Еее, няма линк. Това е от личната колекция, подбирана от различни места.
Само потребителите на този форум ще се наслаждават на тези снимки. Скоро ще има още. Ей това е голяма привилегия за нас, защото снимките са наистина хубави. | |
|
DUNAV FOREVER
Брой мнения : 149 Registration date : 17.09.2006
| Заглавие: Re: Българските градове Нед Окт 22, 2006 8:47 pm | |
| kyynadd няма ли да ни предложиш снимки от град Средец?Чувал съм,че там били много хубаво! | |
|
kyynadd Admin
Брой мнения : 219 Registration date : 23.08.2006
| Заглавие: Re: Българските градове Нед Окт 22, 2006 8:57 pm | |
| - DUNAV FOREVER написа:
- kyynadd няма ли да ни предложиш снимки от град Средец?Чувал съм,че там били много хубаво!
За сега нямам, защото като бях там преди месец забравих да снимам . Иначе сега след две седмици максимум отивам и ще си напълня целия фотоапарат със снимки на града, стадиона, отбора, парка и тн. Може да се разходя и до околните села да снимам нещо . До две три седмици ще имаме снимки. | |
|
s_a_6_o_D_L
Брой мнения : 72 Localisation : София Registration date : 17.10.2006
| Заглавие: Re: Българските градове Съб Окт 28, 2006 6:07 pm | |
| Ето снимки на столицата Народен театър "Иван Вазов" НДК Храм-паметникът "Алескандър Невски" Хотел "Хилтън" и градинката зад НДК Национална художествена академия Хотел "Шератон" СУ "Св. Климент Охридски" Президентството Историческият музей Галерията за чуждестранно изкуство
Последната промяна е направена от на Пон Окт 30, 2006 12:43 pm; мнението е било променяно общо 1 път | |
|
s_a_6_o_D_L
Брой мнения : 72 Localisation : София Registration date : 17.10.2006
| Заглавие: Re: Българските градове Нед Окт 29, 2006 4:03 pm | |
| А тази година бях на море тук Слънчев бряг Но не точно в този хотел | |
|
Sponsored content
| Заглавие: Re: Българските градове | |
| |
|