| Защо съм сам? | |
|
|
Автор | Съобщение |
---|
kyynadd Admin
Брой мнения : 219 Registration date : 23.08.2006
| Заглавие: Защо съм сам? Пет Сеп 22, 2006 4:10 pm | |
| Сигурно някой то вас се питат защо съм сам фен на Странджа. Не искам да се заблуждавате че на мачовете на тима не идват хора. На първия мач от В група дойдоха към 250-300 души. Не е много но не е и толкова малко. Големия проблем е че феновете на отбора не са организирани. Те ходят на мачове ей така. Не са отганизирани защото отбора беше хиляда години във ОФГ-Бургас. От това лято се забелязва раздвижваме, стадиона се оправи и вече мисля че хората повее се интересуват от клуба. Но проблема остава - няма кой да ги организира. Аз имам огромно желание, но живея в София и ходя само лятото за 3 месеца и зимата понякога. Например само аз и още един имаме едкип и шалче на отбора и ние сме най-колоритните на мачовете .Още един пример че няма организация е че на едно гостуване аз бях единствения фен на Страднжа. Това всичкото го писах, защото ако някой от града случайно попадне тук да се разберем и да се направи нещо. Аз знам че има доста хора в града които се интересуват от футбола. Аз така или иначе като отида лятото ще направя нещо-но колкото по-рано толкова по-добре. Това е единственото място в интеренер където има тема за тима. Така че ако някой се поинтересува да пише ЛС | |
|
| |
HFFK
Брой мнения : 8 Age : 37 Registration date : 02.10.2006
| Заглавие: Re: Защо съм сам? Пон Окт 09, 2006 9:07 pm | |
| хората са го казали преди много време И сам Воина Е Воин! хубаво е това което си напраил и доста похвално във тази та6ак Държава | |
|
| |
kyynadd Admin
| |
| |
s_a_6_o_D_L
Брой мнения : 72 Localisation : София Registration date : 17.10.2006
| Заглавие: Re: Защо съм сам? Съб Окт 21, 2006 7:19 pm | |
| | |
|
| |
M.C.F.C.
Брой мнения : 206 Age : 37 Registration date : 05.09.2006
| Заглавие: Re: Защо съм сам? Съб Окт 21, 2006 7:28 pm | |
| Абе ако питаш мене , не е много лесно да се свормира фен клуб , агитка и т.н. особено в отбор , който е без традиции и никога преди това не е имал фен клуб , агитка или нещо подобно ... се пак успех | |
|
| |
s_a_6_o_D_L
Брой мнения : 72 Localisation : София Registration date : 17.10.2006
| Заглавие: Re: Защо съм сам? Нед Окт 29, 2006 10:39 pm | |
| | |
|
| |
kyynadd Admin
| Заглавие: Re: Защо съм сам? Пон Окт 30, 2006 10:38 am | |
| Ясно е, че лесно няма да бъде, но все отнякъде трябва да се започне. Едвали ще организирам цял фен клуб, но поне хората повече да се заинтересуват и от там вече като се посъберем повече хора ще може да се мисли вече да фен клуб. | |
|
| |
lms_X
Брой мнения : 110 Localisation : Svoge city Registration date : 27.09.2006
| Заглавие: Re: Защо съм сам? Пон Окт 30, 2006 11:04 am | |
| - kyynadd написа:
- Ясно е, че лесно няма да бъде, но все отнякъде трябва да се започне. Едвали ще организирам цял фен клуб, но поне хората повече да се заинтересуват и от там вече като се посъберем повече хора ще може да се мисли вече да фен клуб.
Еми виж ние как почнахме от бира на бира от приказка на приказка свързваш се с футболните личности горе долу на твойте години и си казвате на тоя мач отиваме всичките и така постепенно ще почнете да се събирате при нас беше нещо подобно | |
|
| |
DUNAV FOREVER
Брой мнения : 149 Registration date : 17.09.2006
| Заглавие: Re: Защо съм сам? Пон Окт 30, 2006 11:47 am | |
| Трябва във вашия град да се заговори за Странджа и лека-полека ще дойде и интересът от страна на местната общественост!Аде дерзайте... | |
|
| |
kyynadd Admin
| Заглавие: Re: Защо съм сам? Пон Окт 30, 2006 12:37 pm | |
| Така е. Започваме от нулата. Вече се събираме редовно едни и същи хора на мачовете. Има някакъв напредък. Всичко с времето си да се надявам Странджа да стане доста по-известен отбор във градът и стадионът да се пълни на мачовете и без това е малък. Иначе благодаря за подкрепата и успех на отборите ви | |
|
| |
Sponsored content
| Заглавие: Re: Защо съм сам? | |
| |
|
| |
| Защо съм сам? | |
|