BGSupporters
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Сайтът на българските фенове

ИндексИндекс  ТърсенеТърсене  Последни снимкиПоследни снимки  Регистрирайте сеРегистрирайте се  Вход  

Защо съм сам?

Go down 
+2
HFFK
kyynadd
6 posters
АвторСъобщение
kyynadd
Admin
Admin
kyynadd

Брой мнения : 219
Registration date : 23.08.2006

Защо съм сам? Empty
ПисанеЗаглавие: Защо съм сам?   Защо съм сам? EmptyПет Сеп 22, 2006 4:10 pm

Сигурно някой то вас се питат защо съм сам фен на Странджа. Не искам да се заблуждавате че на мачовете на тима не идват хора. На първия мач от В група дойдоха към 250-300 души. Не е много но не е и толкова малко. Големия проблем е че феновете на отбора не са организирани. Те ходят на мачове ей така. Не са отганизирани защото отбора беше хиляда години във ОФГ-Бургас. От това лято се забелязва раздвижваме, стадиона се оправи и вече мисля че хората повее се интересуват от клуба. Но проблема остава - няма кой да ги организира. Аз имам огромно желание, но живея в София и ходя само лятото за 3 месеца и зимата понякога.
Например само аз и още един имаме едкип и шалче на отбора и ние сме най-колоритните на мачовете Smile .Още един пример че няма организация е че на едно гостуване аз бях единствения фен на Страднжа.
Това всичкото го писах, защото ако някой от града случайно попадне тук да се разберем и да се направи нещо. Аз знам че има доста хора в града които се интересуват от футбола. Аз така или иначе като отида лятото ще направя нещо-но колкото по-рано толкова по-добре. Това е единственото място в интеренер където има тема за тима. Така че ако някой се поинтересува да пише ЛС
Върнете се в началото Go down
HFFK

HFFK

Брой мнения : 8
Registration date : 02.10.2006

Защо съм сам? Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Защо съм сам?   Защо съм сам? EmptyПон Окт 09, 2006 9:07 pm

хората са го казали преди много време И сам Воина Е Воин!
хубаво е това което си напраил и доста похвално във тази та6ак Държава cheers
kyynadd
Admin
Admin
kyynadd

Защо съм сам? Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Защо съм сам?   Защо съм сам? EmptyПон Окт 09, 2006 9:21 pm

HFFK написа:

Мерси за добрите думи. Все от някъде трябва да се започне и да се надявам да имам последователи Wink
s_a_6_o_D_L

s_a_6_o_D_L

Брой мнения : 72
Registration date : 17.10.2006

Защо съм сам? Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Защо съм сам?   Защо съм сам? EmptyСъб Окт 21, 2006 7:19 pm

kyynadd написа:
HFFK написа:

Мерси за добрите думи. Все от някъде трябва да се започне и да се надявам да имам последователи Wink
Спокойно, няма страшно, все още нямат достатъчно фенове, но след време, ако влязат в Б група, ще станат по-известни и естествено ще има повече коментари за Странджа-Металург Smile
M.C.F.C.

M.C.F.C.

Брой мнения : 206
Registration date : 05.09.2006

Защо съм сам? Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Защо съм сам?   Защо съм сам? EmptyСъб Окт 21, 2006 7:28 pm

Абе ако питаш мене , не е много лесно да се свормира фен клуб , агитка и т.н. особено в отбор , който е без традиции и никога преди това не е имал фен клуб , агитка или нещо подобно ... се пак успех Wink
s_a_6_o_D_L

s_a_6_o_D_L

Брой мнения : 72
Registration date : 17.10.2006

Защо съм сам? Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Защо съм сам?   Защо съм сам? EmptyНед Окт 29, 2006 10:39 pm

M.C.F.C. написа:
Абе ако питаш мене , не е много лесно да се свормира фен клуб , агитка и т.н. особено в отбор , който е без традиции и никога преди това не е имал фен клуб , агитка или нещо подобно ... се пак успех Wink
Прав си, ще отнеме време но ще стане, все някога Wink 0006 fans3 Димка
kyynadd
Admin
Admin
kyynadd

Защо съм сам? Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Защо съм сам?   Защо съм сам? EmptyПон Окт 30, 2006 10:38 am

Ясно е, че лесно няма да бъде, но все отнякъде трябва да се започне. Едвали ще организирам цял фен клуб, но поне хората повече да се заинтересуват и от там вече като се посъберем повече хора ще може да се мисли вече да фен клуб.
lms_X

lms_X

Брой мнения : 110
Registration date : 27.09.2006

Защо съм сам? Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Защо съм сам?   Защо съм сам? EmptyПон Окт 30, 2006 11:04 am

kyynadd написа:
Ясно е, че лесно няма да бъде, но все отнякъде трябва да се започне. Едвали ще организирам цял фен клуб, но поне хората повече да се заинтересуват и от там вече като се посъберем повече хора ще може да се мисли вече да фен клуб.

Еми виж ние как почнахме от бира на бира от приказка на приказка свързваш се с футболните личности горе долу на твойте години и си казвате на тоя мач отиваме всичките и така постепенно ще почнете да се събирате при нас беше нещо подобно
DUNAV FOREVER

DUNAV FOREVER

Брой мнения : 149
Registration date : 17.09.2006

Защо съм сам? Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Защо съм сам?   Защо съм сам? EmptyПон Окт 30, 2006 11:47 am

Трябва във вашия град да се заговори за Странджа и лека-полека ще дойде и интересът от страна на местната общественост!Аде дерзайте...
kyynadd
Admin
Admin
kyynadd

Защо съм сам? Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Защо съм сам?   Защо съм сам? EmptyПон Окт 30, 2006 12:37 pm

Така е. Започваме от нулата. Вече се събираме редовно едни и същи хора на мачовете. Има някакъв напредък.Smile Всичко с времето си да се надявам Странджа да стане доста по-известен отбор във градът и стадионът да се пълни на мачовете и без това е малък.Smile
Иначе благодаря за подкрепата и успех на отборите ви 0020
Sponsored content

Защо съм сам? Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Защо съм сам?   Защо съм сам? Empty

Защо съм сам?
Върнете се в началото 
Страница 1 от 1

Права за този форум:Не Можете да отговаряте на темите
BGSupporters :: Български футбол :: "В" група :: Странджа-Металург (Средец)-
Идете на: