| Survivor | |
|
+7Nu[m]b Parmalat Stitch ultra-loko pd South^Front-d4 mr. mario Lorenco 11 posters |
Автор | Съобщение |
---|
Lorenco
Брой мнения : 51 Registration date : 25.08.2006
| Заглавие: Survivor Вто Сеп 19, 2006 6:42 pm | |
| И за да не останат по назад БТВ , се пуска утре шоуто на Слави "Сървайвър". Попринцип американската версия 1ви сезон беше доста успешна доколкото помня но по натам вече не се гледа , незнам как ще изглежда самото предаване след като е побългарено , но лично аз ще гледам сървайвар а не пеньо ! | |
|
| |
mr. mario
Брой мнения : 58 Localisation : Sofia City Registration date : 28.08.2006
| Заглавие: Re: Survivor Вто Сеп 19, 2006 6:47 pm | |
| Ми аз тия предавания ги непредпочитам (ка вика Гацо), та мисълта ми е, че не знам дали ще ги гледам... | |
|
| |
South^Front-d4 Admin
Брой мнения : 173 Localisation : Добрич Registration date : 22.08.2006
| Заглавие: Re: Survivor Чет Сеп 21, 2006 8:07 am | |
| И в "Survivor" вкарали некви обитаци...добре поне, че са по-умни от тия в ББ 3. | |
|
| |
ultra-loko pd
Брой мнения : 127 Age : 37 Localisation : plovdiv maina :) Registration date : 19.09.2006
| Заглавие: Re: Survivor Чет Сеп 21, 2006 8:53 am | |
| - South^Front-d4 написа:
- И в "Survivor" вкарали некви обитаци...добре поне, че са по-умни от тия в ББ 3.
mnogo po umni sa ...toq big brather sa hal haber ..a we v "Survivor" ima si intelegentni hora ne moje da se otre4e tova . | |
|
| |
South^Front-d4 Admin
Брой мнения : 173 Localisation : Добрич Registration date : 22.08.2006
| Заглавие: Re: Survivor Чет Сеп 21, 2006 10:02 am | |
| | |
|
| |
Stitch
Брой мнения : 3 Registration date : 16.09.2006
| Заглавие: Re: Survivor Чет Сеп 21, 2006 10:05 am | |
| Т'ва ББ3 е отвратително предаване, убедих се окончателно след вчеращния лайф. Направо ми се драйфаше като видях тоя селски бек от Гълъбово да се дърви на Пепи. Иначе съм гледала всички сезони на американския Survivor и съм голяма фенка на шоуто. Много ми хареса първият епизод и се надявам да се получи също така успешно, както и американското предаване. Участниците са подбрани така,че никой не може да се нарече скандален, просто защото това не е целта на шоуто. Изглеждат ми много интересни персонажи, има всякакви, и дори не толкова интелигентните и не толкова хубавите са много симпатични. Лично мен това ме кефи много повече, отколкото да гледам к**ви, п**али и религиозни фанатици. | |
|
| |
ultra-loko pd
Брой мнения : 127 Age : 37 Localisation : plovdiv maina :) Registration date : 19.09.2006
| Заглавие: Re: Survivor Чет Сеп 21, 2006 10:05 am | |
| | |
|
| |
Parmalat
Брой мнения : 157 Localisation : Габрово Registration date : 30.08.2006
| Заглавие: Re: Survivor Чет Сеп 21, 2006 1:18 pm | |
| Това предаване е същата шашма Повечето неща са нагласени, така че да се харсат на зрителите. Продуцентите им казват какво да говорят пред камерите и им помагат да живеят там. Плюс това районите където действат са напълно обезопасени, а тези влечуги които снимат са отделни сцени, които трябва да създадат впечатление, че хората се намират в опасна обстановка. Сами ще забележите, че нито едно диво животно няма да бъде засенто на фона на някой участник, нито пък някой ще има допир с някакво влечуго. Мисля, че единствения аспект от шоуто, който не е нагласен са състезанията между двете племена, но всичко свършва до тук с реализма. | |
|
| |
Nu[m]b
Брой мнения : 55 Age : 35 Localisation : Велико Търново Registration date : 27.08.2006
| Заглавие: Re: Survivor Чет Сеп 21, 2006 8:40 pm | |
| - Parmalat написа:
- Това предаване е същата шашма
Повечето неща са нагласени, така че да се харсат на зрителите. Продуцентите им казват какво да говорят пред камерите и им помагат да живеят там. Плюс това районите където действат са напълно обезопасени, а тези влечуги които снимат са отделни сцени, които трябва да създадат впечатление, че хората се намират в опасна обстановка. Сами ще забележите, че нито едно диво животно няма да бъде засенто на фона на някой участник, нито пък някой ще има допир с някакво влечуго. Мисля, че единствения аспект от шоуто, който не е нагласен са състезанията между двете племена, но всичко свършва до тук с реализма. Тая вечер показаха кадър със змия на фона на 1 от участниците.Заблудил си се "леко" Шоуто е яко, за разлика от ББ3 - поредната гей-щина с простотия на маХ и разни Пеньовци, Гарота, разгонени педерасчета и бъдещи проституиращи гарги.Че и пари няма да им дадат накрая за простотиите вътре Айде да го духа ББ.Сега си нарушава правилата майка му проста... Кво повече да кажа.. С 1 дума - трагикомедия | |
|
| |
Cska_2006
Брой мнения : 65 Age : 30 Registration date : 25.08.2006
| |
| |
Parmalat
| Заглавие: Re: Survivor Сря Сеп 27, 2006 3:14 pm | |
| - Nu[m]b написа:
- Parmalat написа:
- Това предаване е същата шашма
Повечето неща са нагласени, така че да се харсат на зрителите. Продуцентите им казват какво да говорят пред камерите и им помагат да живеят там. Плюс това районите където действат са напълно обезопасени, а тези влечуги които снимат са отделни сцени, които трябва да създадат впечатление, че хората се намират в опасна обстановка. Сами ще забележите, че нито едно диво животно няма да бъде засенто на фона на някой участник, нито пък някой ще има допир с някакво влечуго. Мисля, че единствения аспект от шоуто, който не е нагласен са състезанията между двете племена, но всичко свършва до тук с реализма. Тая вечер показаха кадър със змия на фона на 1 от участниците.Заблудил си се "леко" Шоуто е яко, за разлика от ББ3 - поредната гей-щина с простотия на маХ и разни Пеньовци, Гарота, разгонени педерасчета и бъдещи проституиращи гарги.Че и пари няма да им дадат накрая за простотиите вътре Айде да го духа ББ.Сега си нарушава правилата майка му проста... Кво повече да кажа.. С 1 дума - трагикомедия Това са монтажи, ясно си личи. Плюс това ако не сте забелязали, мога да ви насоча вниманието към дрехите на участниците. По тях няма нито петънце или нещо изцапано. Сами знаете, че у дома, в битови условии хората много често се случва да се изцапат- били то с храна или нещо друго, а тези "сървайвъри" са с безупречен вид, въпреки че живеят в джунглата. Дори като гледах първоро събрание на племето за гонене просто си личеше, че хората бяха изкъпани и стъкнати като за пред камери. | |
|
| |
Ashikov
Брой мнения : 115 Registration date : 23.09.2006
| Заглавие: Re: Survivor Сря Сеп 27, 2006 3:22 pm | |
| Абе съгласен съм,че е обезопасено,но тва според мен е нормално,тъй като ако не беше така при тях нямаше да има само оператори и водещи,а щеше да е в готовност и медицински екип,който да окаже първа помощ при ухапване от змия или нещо подобно. | |
|
| |
Parmalat
| Заглавие: Re: Survivor Сря Сеп 27, 2006 6:03 pm | |
| Верни неща казваш, но все пак в рекламната си кампания екипа по предаването изтъкваше най- много опасностите, на които ще са подложени участниците в "дивата" джунгла и си мсили, че може да заблуси зрителите както се заблуждават децата в детската градина | |
|
| |
Ashikov
Брой мнения : 115 Registration date : 23.09.2006
| Заглавие: Re: Survivor Сря Сеп 27, 2006 6:27 pm | |
| Така е,за пореден път сме излъгани,но ако го сравняваме с ББ3 или като цяло с ББ,предпочитам сървайвър. | |
|
| |
s_a_6_o_D_L
Брой мнения : 72 Localisation : София Registration date : 17.10.2006
| Заглавие: Re: Survivor Сря Окт 25, 2006 10:21 pm | |
| - Ashikov написа:
- Така е,за пореден път сме излъгани,но ако го сравняваме с ББ3 или като цяло с ББ,предпочитам сървайвър.
И аз предпочитам Survivor | |
|
| |
DDFC
Брой мнения : 153 Registration date : 31.08.2006
| Заглавие: Re: Survivor Сря Окт 25, 2006 11:37 pm | |
| | |
|
| |
Sponsored content
| Заглавие: Re: Survivor | |
| |