| Ботев - Янтра (второ дерби за сезона - този път у дома) | |
|
+10янтра гб Pachosan Denis 14/88 joro r.h. Berkov Hart Ultras_GO Webmaster Vratza 14 posters |
|
Автор | Съобщение |
---|
r.h.
Брой мнения : 432 Localisation : Враца Registration date : 30.08.2006
| Заглавие: Re: Ботев - Янтра (второ дерби за сезона - този път у дома) Вто Сеп 19, 2006 5:09 pm | |
| - joro написа:
- мача БОТЕВ-ЯАНТРА щесе играе в събота 23. 09. от 17:00 защото отбора на янтра заминава на турнир в хъраватска на работническо европеиско първенство след загубата от БОТЕВ им пожелавам успех и дано представят БЪЛГАРИЯ достоино
Благодаря за информацията. Това е много важно. Веднага ще го публикувам в сайта. Нека webmastera също го направи в официалния. | |
|
| |
Webmaster Vratza
Брой мнения : 226 Localisation : Groningen, Nederland Registration date : 30.08.2006
| Заглавие: Re: Ботев - Янтра (второ дерби за сезона - този път у дома) Вто Сеп 19, 2006 5:49 pm | |
| | |
|
| |
r.h.
| Заглавие: Re: Ботев - Янтра (второ дерби за сезона - този път у дома) Вто Сеп 19, 2006 7:11 pm | |
| Вярно, не бях обърнал внимание. Аз също промених датата в Botev Inside. | |
|
| |
янтра гб
Брой мнения : 98 Registration date : 30.08.2006
| Заглавие: Re: Ботев - Янтра (второ дерби за сезона - този път у дома) Сря Сеп 20, 2006 12:40 pm | |
| - joro написа:
- мача БОТЕВ-ЯАНТРА щесе играе в събота 23. 09. от 17:00 защото отбора на янтра заминава на турнир в хъраватска на работническо европеиско първенство след загубата от БОТЕВ им пожелавам успех и дано представят БЪЛГАРИЯ достоино
бъди сигурен в доброто представяне! иначе не бъркай янтра със химко /враца/. отиваме там да изиграем няколко контроли, друг е въпроса сега ли е времето за това, но..... | |
|
| |
joro
Брой мнения : 68 Registration date : 17.09.2006
| Заглавие: Re: Ботев - Янтра (второ дерби за сезона - този път у дома) Сря Сеп 20, 2006 6:16 pm | |
| пич ти от ЯНТРА инфорнацята за купата в хърватска ми даде Стефанов които е шеф на зоналниа футболен съюз ако с това че игрете за купа те засиагам моите извиненя | |
|
| |
Parmalat
Брой мнения : 157 Localisation : Габрово Registration date : 30.08.2006
| Заглавие: Re: Ботев - Янтра (второ дерби за сезона - този път у дома) Сря Сеп 20, 2006 9:22 pm | |
| - joro написа:
Тази визита на ЯНТРА в Хърватска наистина ми обърка плановете. Мислех да дойда до Враца в неделя и да гледам важния мач, но преместването му в събота ме отрязва, защото в събота ще имам друга работа. Отгоре на всичкото така и отбора се прецака за купата, въобще, не му беше времето сега да се пътува, не знам защо толкова държат да ходят точно сега. | |
|
| |
Gopeto
Брой мнения : 7 Registration date : 10.09.2006
| Заглавие: Re: Ботев - Янтра (второ дерби за сезона - този път у дома) Сря Сеп 20, 2006 9:44 pm | |
| Ще е мн трудно в събота но сме фаворрите 1 X 2 Ботев-Янтра 1.75 3.00 2.60 | |
|
| |
r.h.
| Заглавие: Re: Ботев - Янтра (второ дерби за сезона - този път у дома) Сря Сеп 20, 2006 9:51 pm | |
| Към Gopeto: Aко ходиш на мача, ще те помоля да снимаш пак, пък после аз ще ги кача снимките във форума, nямаш ядове затова. Гледам, че и агитката се готви да прави сериозна атмосфера, та ще има какво да снимаш. | |
|
| |
Gopeto
Брой мнения : 7 Registration date : 10.09.2006
| Заглавие: Re: Ботев - Янтра (второ дерби за сезона - този път у дома) Чет Сеп 21, 2006 10:36 am | |
| | |
|
| |
янтра гб
Брой мнения : 98 Registration date : 30.08.2006
| Заглавие: Re: Ботев - Янтра (второ дерби за сезона - този път у дома) Чет Сеп 21, 2006 12:12 pm | |
| - Gopeto написа:
- Ще е мн трудно в събота но сме фаворрите
1 X 2 Ботев-Янтра 1.75 3.00 2.60 100 лв. х 2,60 - 260 | |
|
| |
Hart
Брой мнения : 56 Registration date : 16.09.2006
| Заглавие: Re: Ботев - Янтра (второ дерби за сезона - този път у дома) Чет Сеп 21, 2006 7:12 pm | |
| Ха- ха! Що не си заложиш стотачката- после ще си я търсиш в джоба на Васил Божков! | |
|
| |
r.h.
| Заглавие: Re: Ботев - Янтра (второ дерби за сезона - този път у дома) Чет Сеп 21, 2006 7:25 pm | |
| - Gopeto написа:
- ok 6te napravq snimki
Чудесно. После ми ги прати на мейла. Аз ще се погрижа да ги кача тук във форума. | |
|
| |
r.h.
| Заглавие: Re: Ботев - Янтра (второ дерби за сезона - този път у дома) Чет Сеп 21, 2006 8:29 pm | |
| Ето какво казаха днес по ТВ Враца за предстоящия мач:
Дербито на Северозападната „В” аматьорска футболна група е в събота във Враца. Един срещу друг ще се изправят съставите на ОФК „Ботев”-лидер във временното класиране и „Янтра”-Габрово. Противниците на врачани заемат трето място с пет победи, една загуба и един равен мач и имат в актива 16 точки. В състава на ботевци няма наказани и контузени футболисти. Наравно със съотборниците си вече тренира Цветан Цветанов. Нападателят дълго време лекува контузия, но вече е напълно възстановен и е включен в групата за съботното домакинство. „Предстои ни тежко домакинство но се надявам ние да победим”, коментира председателят на ОФК „Ботев” Бойко Петков. Главен съдия на мача ще бъде Александър Николов. Ще му помагат Владимир Иванов и Милен Моллов и тримата от Видин. “Призовавам врачани да подкрепят своите любимци в този тежък мач. Очаквам стадионът да се напълни и нашите футболисти да зарадват феновете с добра игра”, допълни Бойко Петков. Двубоят между ОФК „Ботев” и „Янтра”-Габрово започва от 17.00 часа. | |
|
| |
Hart
| Заглавие: Re: Ботев - Янтра (второ дерби за сезона - този път у дома) Чет Сеп 21, 2006 8:46 pm | |
| Ха- сега ще проверя на практика колко са циций габровците- 1, 2 или 3+ гола ще допуснат във вратата си. Ако бием с три и повече гола- никога няма да нарека габровец- скъперник! | |
|
| |
the_duke_of_hazzard
Брой мнения : 152 Age : 34 Localisation : Newport Beach Registration date : 03.09.2006
| Заглавие: Re: Ботев - Янтра (второ дерби за сезона - този път у дома) Чет Сеп 21, 2006 9:01 pm | |
| | |
|
| |
Hart
| Заглавие: Re: Ботев - Янтра (второ дерби за сезона - този път у дома) Чет Сеп 21, 2006 9:16 pm | |
| Мача може да е Х... до 2- рата минута! | |
|
| |
r.h.
| Заглавие: Re: Ботев - Янтра (второ дерби за сезона - този път у дома) Чет Сеп 21, 2006 9:43 pm | |
| Е и ти си голям оптимист. Аз пък не смея да се наемам с крайно оценки за този мач Мача си е с интрига. Предполагам, че няма да ги бием с много, както другите, но се надявам на трите точки, пък ако ще и с един гол разика да е. Ако го направим,после съвсем спокойно и още по-уверено ще се затвърдим на първото място. | |
|
| |
Hart
| Заглавие: Re: Ботев - Янтра (второ дерби за сезона - този път у дома) Чет Сеп 21, 2006 9:51 pm | |
| Такова нещо като курвенски победи по тарлъци НЯМА! Няма и такова нещо като затвърждаване на първото място- с игра, ако ще и последния кръг да играем при преднина 30 точки от втория- трябва да играем за Публиката. ТОЯ СПОРТ НЕ Е ЗА ТОЧКИ, ТОЙ Е ЗА ПУБЛИКАТА! | |
|
| |
r.h.
| Заглавие: Re: Ботев - Янтра (второ дерби за сезона - този път у дома) Чет Сеп 21, 2006 9:53 pm | |
| Е на теория ДА, ама на практика много рядко се получава във футбола. За съжаление! | |
|
| |
Hart
| Заглавие: Re: Ботев - Янтра (второ дерби за сезона - този път у дома) Чет Сеп 21, 2006 10:31 pm | |
| Дали ще бием с една или 11 точки е все едно- да не забравяме, че публика се привлича цял сезон и само за два часа може да се отблъсне после. Пи.ка им матерна на точките- важно е да играем добре и да бием като Шампиони. | |
|
| |
r.h.
| Заглавие: Re: Ботев - Янтра (второ дерби за сезона - този път у дома) Чет Сеп 21, 2006 11:00 pm | |
| Всички го искаме! Дано се получи и този мач!
FORZA BOTEV! | |
|
| |
Parmalat
Брой мнения : 157 Localisation : Габрово Registration date : 30.08.2006
| Заглавие: Re: Ботев - Янтра (второ дерби за сезона - този път у дома) Пет Сеп 22, 2006 9:23 am | |
| - Hart написа:
- Мача може да е Х... до 2- рата минута!
Браво, страшно съобразителен си Нека да видим вашите нападатели как ще пробият защитата, особено след като вече е ясно, че до неделя ще има непрестанен дъжд и почти сигурно терена във Враца ще е мокър и хлъзгав, най- малкото. Затова гледайте внимателно точно колко положения ще създадете и се молете да ги вкарате | |
|
| |
r.h.
| Заглавие: Re: Ботев - Янтра (второ дерби за сезона - този път у дома) Пет Сеп 22, 2006 1:01 pm | |
| ОК! Ще броим положенията. След мача ще разкажем. Ако няма да идваш, очаквай обективен коментар. Мисля, че си се убедил, че феновете на Ботев в този форум винаги коментират обективно, нали?
Аз лично, неведнъж заявих, че съм резервиран да давам прогнози и че мача, наистина ще бъде труден за нас. Но мисля, че момчетата ни са подоготвени доста добре физически и няма да се затруднят особено с тежкия терен, който ги очаква утре.
В момента във Враца е наистина дъждовно и студено, което гаранция ще се отрази и на броя на зрителите, за съжаление! Но както и да е. Няма да останат без подкрепа от трибуните. | |
|
| |
the_duke_of_hazzard
Брой мнения : 152 Age : 34 Localisation : Newport Beach Registration date : 03.09.2006
| Заглавие: Re: Ботев - Янтра (второ дерби за сезона - този път у дома) Пет Сеп 22, 2006 1:36 pm | |
| Много трудно ще биете Янтра ако изобщо ги биете. Аз съм за тях, защото комшиите трябва да се подкрепяме. | |
|
| |
r.h.
| Заглавие: Re: Ботев - Янтра (второ дерби за сезона - този път у дома) Пет Сеп 22, 2006 1:53 pm | |
| Подкрепяйте се, няма лошо! Щом мислите, че това ще помогне Пък догодина дано и те ви подкрепят, когато играете с нас | |
|
| |
Sponsored content
| Заглавие: Re: Ботев - Янтра (второ дерби за сезона - този път у дома) | |
| |
|
| |
| Ботев - Янтра (второ дерби за сезона - този път у дома) | |
|