| България-Холандия | |
|
+20lms_X the_duke_of_hazzard Webmaster Vratza Spartakforever` 1929 monibgole8 Cska_2006 Ashikov StreeT_HunteR kyynadd ultra-loko pd Real_Madrid_Slavia Lorenco DDFC PATRIARHA BOYS mr. mario spartak 1919 loko_mz Sancho morkov4o_LokoGO 24 posters |
|
Автор | Съобщение |
---|
morkov4o_LokoGO
Брой мнения : 22 Age : 34 Localisation : Горна Оряховица Registration date : 25.08.2006
| Заглавие: Re: България-Холандия Пет Сеп 29, 2006 1:15 pm | |
| Кой мисли да патува в деня на мача за Сф. с влак да си прайм компания евентуално ако ходя ? От Добрич Варна ? | |
|
| |
Ashikov
Брой мнения : 115 Registration date : 23.09.2006
| Заглавие: Re: България-Холандия Пет Сеп 29, 2006 1:54 pm | |
| От сухиндол ще има няколко души,те се качват от павликени.Доколкото знам с влака,който в 9:15 тръгва от павликени. | |
|
| |
Ashikov
| Заглавие: Re: България-Холандия Пет Сеп 29, 2006 3:07 pm | |
| Ван Нистелрой отпадна от състава на Холандия за квалификацията с България
29 септември 2006 | 15:48 | Агенция "Фокус"
Амстердам. Централният нападател на Реал (Мадрид) Рууд Ван Нистелрой отново не бе повикан в националния отбор на Холандия за предстоящите квалификации на тима за Европейското първенство през 2008 година срещу България и Албания, съобщи Ройтерс. Селекционерът на “лалетата” Марко Ван Бастен обяви днес групата от 22 футболисти, сред които не бе Нистелрой, но заяви, че вратата на нападателя в националния отбор не е затворена. По рано тази седмица Нистелрой заяви, че е след Световното първенство е бил изваден от националния отбор по причини, които не са свързани с футбола. “Сега всичко е в неговите ръце да ми докаже, че съм сгрешил”, заяви Ван Бастен на пресконференция днес. “Поговорихме си за миналото и той знае какво мисля аз относно конфликта. Чух и неговото мнение по въпроса. Изказването му е негов личен избор. Не беше много възпитано от негова страна, но аз също съм бил футболист и знам, че това е реакция на играч, който е разочарован. В същото време Марк Ван Бомел, който бе изваден от състава заедно с Нистелрой, бе върнат обратно. Холандия е лидер в квалификационна Група “G” заедно с България, Румъния, Словения, Албания, Беларус и Люксембург. След първите два мача в групата Холандия е лидер в класирането с 6 точки, с 2 повече от България и Румъния. На 7 октомври холандците гостуват на България, а четири дни по-късно приемат Албания. Съставът на Холандия за двете квалификации: Вратари: Едвин ван дер Саар (Манчестър Юн), Хенк Тимер (Фейенорд) Защитници: Урби Емануелсон (Аякс), Джон Хейтинга (Аякс), Тим де Клер (АЗ Алкмаар), Кю Ялиенс (АЗ Алкмаар), Йорис Матийсен (Хамбургер), Андре Оойер (Блекбърн), Гжовани ван Бронкхорст (Барселона), Халид Буларуз (Челси) Полузащитници: Уесли Снайдер (Аякс), Стийн Шаарс (АЗ Алкмаар), Деми де Зеув (АЗ Алкмаар), Найджъл де Йонг (Хамбургер), Дени Ландзаат (Уигън), Марк ван Бомел (Байерн Мюнхен). Нападатели: Клаас Ян Хунтелаар (Аякс), Робин ван Перси (Арсенал), Райън Бабел (Аякс), Дирк Кайт (Ливърпул), Ян Венегор оф Хеселинк (Селтик), Ариен Робен (Челси) | |
|
| |
ultra-loko pd
Брой мнения : 127 Age : 37 Localisation : plovdiv maina :) Registration date : 19.09.2006
| Заглавие: Re: България-Холандия Пет Сеп 29, 2006 3:45 pm | |
| eiii gusto....edva zvezda po malko....a we ma4a e "X"..spored mene | |
|
| |
Ashikov
| Заглавие: Re: България-Холандия Пет Сеп 29, 2006 4:39 pm | |
| Аз мисля,че ако наще играят добре могат да достигнат до равен а и нещо повече,но все пак зависи от доста неща.
23-ма играчи са в националния отбор за евроквалификациите с Холандия и Люксембург
29 септември 2006 | 17:29 | Агенция "Фокус"
София. 23-ма футболисти са включени в състава на националния отбор за европейските квалификации с Холандия (7 октомври) и Люксембург (11 октомври). Селекционерът Христо Стоичков все още не знае дали ще може да разчита на лекуващия контузия Димитър Бербатов. В понеделник започва лагерът на отбора. Мачът с Холандия ще започне в 21,00 часа на Националния стадион "Васил Левски". СЪСТАВ НА НАЦИОНАЛНИЯ ОТБОР: Вратари: Георги Петков (Левски), Димитър Иванков (Кайзериспор) Защитници: Радостин Кишишев (Чарлтън), Ивайло Петков (Анкаргюджу), Станислав Ангелов, Елин Топузаков, Лусио Вагнер (Левски), Валентин Илиев, Александър Тунчев (ЦСКА), Росен Кирилов (Литекс) Халфове и нападатели: Стилиян Петров (Астън Вила), Георги Пеев (Динамо К), Здравко Лазаров (Ерджъйеспор), Светослав Тодоров (Уигън), Чавдар Янков (Хановер), Благой Георгиев (Цървена звезда), Валери Божинов (Ювентус), Зоран Янкович (Далиен), Мартин Петров (Атлетико М), Димитър Бербатов (Тотнъм), Йордан Тодоров (ЦСКА), Димитър Телкийски и Христо Йовов (Левски).
Норвежки рефер ще свири мача България - Холандия
29 септември 2006 | 17:42 | Агенция "Фокус"
Нион. Норвежкият рефер Том Йовребо получи наряд за европейската квалификация България - Холандия, съобщи официалният сайт на УЕФА. Той е на 40 години и влиза в групата на топреферите в Европа. Той ръководи мачът от Шампионската лига Порто - ЦСКА (Москва) на 13 септември тази година. | |
|
| |
Cska_2006
Брой мнения : 65 Age : 30 Registration date : 25.08.2006
| Заглавие: Re: България-Холандия Съб Сеп 30, 2006 8:15 am | |
| - loko_mz написа:
- Да-мачът е тогава и пак няма да има мачове от първенството ни ;-)
| |
|
| |
morkov4o_LokoGO
Брой мнения : 22 Age : 34 Localisation : Горна Оряховица Registration date : 25.08.2006
| Заглавие: Re: България-Холандия Вто Окт 03, 2006 6:17 pm | |
| pitam pak koi 6e patufa s vlaka Varna-Sofia sabota sutrinta mejdu 8 i 11 ? | |
|
| |
monibgole8
Брой мнения : 30 Registration date : 25.08.2006
| Заглавие: Re: България-Холандия Вто Окт 03, 2006 6:45 pm | |
| | |
|
| |
spartak 1919
Брой мнения : 122 Localisation : Плевен d'ge ): Registration date : 01.09.2006
| Заглавие: Re: България-Холандия Сря Окт 04, 2006 8:16 am | |
| и аз ще патувам за ма4а) ПОБЕДА И ПАК ПОБЕДА НИЕ ПЕЕМ САМО ЗА ПОБЕДА!!!!!!! | |
|
| |
Real_Madrid_Slavia
Брой мнения : 37 Age : 46 Registration date : 14.09.2006
| Заглавие: Re: България-Холандия Сря Окт 04, 2006 12:07 pm | |
| | |
|
| |
1929
Брой мнения : 215 Registration date : 25.08.2006
| Заглавие: Re: България-Холандия Чет Окт 05, 2006 10:13 pm | |
| | |
|
| |
morkov4o_LokoGO
| Заглавие: Re: България-Холандия Пет Окт 06, 2006 7:19 am | |
| az v sabota sutrinta fa6tam 8 i 37 ot gorna za sofia spartak 1919 toi kam 10 e v pln ti s nego li 6te patuva6 ? | |
|
| |
Spartakforever`
Брой мнения : 32 Registration date : 23.09.2006
| Заглавие: Re: България-Холандия Пет Окт 06, 2006 8:45 am | |
| Мача е много важен за цяла България.Гледах по букмеикарските къщи,и там прави впечетления че отдават по големи шансове на Холандия и ги представят като фаворит.Аз лично не съм сагласен..!Да това е Холандия,но в момента знаете че те са в криза някои от основните и фигури бокотират мача и няма да бъдат в софия..Нистелроии ..Бомел и т.н.Холандия притежава Робен,Пърси,Бронхорст,но с подкрепата на феновете и не лошото представяне на националите ни до сега в квалификациите,аз си мисля че ще победиме или в наи-лошия случаи равен макар че тои ще се приеме леко трагичен за нас се пак това е домакиснтво и момчетата са длажни да дадат всичко от себе си па каквотои стане ..Успех | |
|
| |
Webmaster Vratza
Брой мнения : 226 Localisation : Groningen, Nederland Registration date : 30.08.2006
| Заглавие: Re: България-Холандия Пет Окт 06, 2006 7:59 pm | |
| Spored holandskata presa mom4etata na v. Basten ne bi trqbvalo da imat problem s bulgarite, koito nai-veroqtno 6teli da se pranqt i da igraqt za X - o6te vednuj tezi hora mi dokazaha kolko neveroqtno glupavi sa! | |
|
| |
the_duke_of_hazzard
Брой мнения : 152 Age : 34 Localisation : Newport Beach Registration date : 03.09.2006
| Заглавие: Re: България-Холандия Пет Окт 06, 2006 8:17 pm | |
| Айде мача е съвсем близо. Днес дойдоха холандците, тренираха до преди малко. Но утре ще ги газим въпреки всичко. БЪЛГАРИ ЮНАЦИ!!! | |
|
| |
DDFC
Брой мнения : 153 Registration date : 31.08.2006
| Заглавие: Re: България-Холандия Пет Окт 06, 2006 10:32 pm | |
| boli me kurO za ma4a i za nacionalniq kato cqlo.dokato igraqt nqkvi leketa s trenyor-kiurda,nema da gi gledam! | |
|
| |
Spartakforever`
| Заглавие: Re: България-Холандия Съб Окт 07, 2006 8:18 am | |
| - DDFC написа:
- boli me kurO za ma4a i za nacionalniq kato cqlo.dokato igraqt nqkvi leketa s trenyor-kiurda,nema da gi gledam!
Пич ако мислихме всички така незнам какво щеше да стане.Националния отбор е на цяла България и независимо с кого играе аз ще го подкрепям,не ми пука кои е трениор и кои не е.За момента поне според мене футболистите ни са доста добри и това сепоказа с Словения .Макар словенците да не са критеррии за нашета класа.Добрите новини от лагера на националите е че няма контузени.Митко Бербатов почва титуляр,това ме радва. С малко повече касмет и с подкрепата на феновете,аз съм сигурен,че Ван Бастен ще съжелява че е дошал във Софиа.Чух че ако загуби мача ще бъде уволнен.Еми аз му го пожелавам от все сърце.Аиде българиии юнациии | |
|
| |
the_duke_of_hazzard
Брой мнения : 152 Age : 34 Localisation : Newport Beach Registration date : 03.09.2006
| Заглавие: Re: България-Холандия Съб Окт 07, 2006 8:29 am | |
| Имаме контузен бе - Благо няма да играй поне аз така разбрах. | |
|
| |
DDFC
Брой мнения : 153 Registration date : 31.08.2006
| Заглавие: Re: България-Холандия Съб Окт 07, 2006 9:23 am | |
| - Spartakforever` написа:
- DDFC написа:
- boli me kurO za ma4a i za nacionalniq kato cqlo.dokato igraqt nqkvi leketa s trenyor-kiurda,nema da gi gledam!
Пич ако мислихме всички така незнам какво щеше да стане.Националния отбор е на цяла България и независимо с кого играе аз ще го подкрепям,не ми пука кои е трениор и кои не е.За момента поне според мене футболистите ни са доста добри и това сепоказа с Словения .Макар словенците да не са критеррии за нашета класа.Добрите новини от лагера на националите е че няма контузени.Митко Бербатов почва титуляр,това ме радва. С малко повече касмет и с подкрепата на феновете,аз съм сигурен,че Ван Бастен ще съжелява че е дошал във Софиа.Чух че ако загуби мача ще бъде уволнен.Еми аз му го пожелавам от все сърце.Аиде българиии юнациии vij kvo,ima razlika.az sum na stranata na BULGARIA,no ne moga da podkrepqm 4ujdenci,o6te pove4e puk negri,koito igraqt v BULGARSKIA nacionalen otbor,kakto i toq,koito im pra6ta povikvatelni.tova sum go kazval i drug put,6e go kaja pak-po-dobre da se vikat mom4eta ot Bulgarskoto purvenstvo(koito mileqt za nacionalniq otbor i 6e igraqt sus surce)a ne nqkvi kele6i kato bojonov,koito si pravqt parite na zapad i idvat kolkoto da otbiqt nomera. | |
|
| |
monibgole8
| Заглавие: Амстердам Съб Окт 07, 2006 10:48 am | |
| | |
|
| |
monibgole8
| Заглавие: Re: България-Холандия Съб Окт 07, 2006 10:49 am | |
| - Webmaster Vratza написа:
- Spored holandskata presa mom4etata na v. Basten ne bi trqbvalo da imat problem s bulgarite, koito nai-veroqtno 6teli da se pranqt i da igraqt za X - o6te vednuj tezi hora mi dokazaha kolko neveroqtno glupavi sa!
Еми така е, изостанал народ... | |
|
| |
Real_Madrid_Slavia
Брой мнения : 37 Age : 46 Registration date : 14.09.2006
| Заглавие: Re: България-Холандия Съб Окт 07, 2006 11:28 am | |
| ПОБЕДА И ПАК ПОБЕДА, НИЕ ПЕЕМ (ПИЕМ) САМО ЗА ПОБЕДА!!!!!!!
МАЧКАЙ ЛАВИНАААААААА!!! | |
|
| |
loko_mz
Брой мнения : 164 Age : 35 Localisation : ...nobody knows... Registration date : 29.08.2006
| Заглавие: Re: България-Холандия Съб Окт 07, 2006 1:51 pm | |
| БЪЛГАРИ,ЮНАЦИ БЪЛГАРИ,КОЙ ЩЕ НИ СПРЕ?... | |
|
| |
Spartakforever`
| Заглавие: Re: България-Холандия Съб Окт 07, 2006 5:16 pm | |
| DDFC не съм съгласен човек.Значи тука не се гледа кои ще милее и кои не,е разбира се има го и този момент и в важен безспоорно,но неможе да кажеш че Божинов не добър футболист.Да прави си парите там но и тук според мене ще е доста поилезен за националния отбор.И аз ще бъда доста радостен ако го видя днес в една добра светлина ако може и голмаистор да стане няма да му се разсърдя.Не е важно кои ще вкара важна е победата.Казвам пак ако победиме за мене нио се отварят сериозно вратите и равен ще е добре,но сепак победата над всичко | |
|
| |
kyynadd Admin
Брой мнения : 219 Registration date : 23.08.2006
| Заглавие: Re: България-Холандия Съб Окт 07, 2006 9:55 pm | |
| Aйде 1:1. Според мен реезултата пак е добър, защото няма какво да си кривим душата, но през второто полувреме холанците ни надиграха, пък и уцелиха две греди. Румъния бие с 3:1 Беларус, но това е очаквано. Сега трябва да бие Люксменбург и ще стане още по-добре | |
|
| |
Sponsored content
| Заглавие: Re: България-Холандия | |
| |
|
| |
| България-Холандия | |
|